YouTube

A YouTube napjainkra az egyik legmeghatározóbb bevételi forrássá vált a kiadók és zenekarok számára . Azonban ez az a felület, ahol szakértelem, tapasztalat vagy akár a YouTube-bal való közvetlen kapcsolat nélkül a jogtulajdonos csak töredékét éri el az elérhető bevételének, sőt akár olyan jogi vitákba is keveredhet, melyek a csatorna törléséhez vezetnek

Miért?

Na, csak röviden:

YouTube bevételek

Youtube bevételek:

A YouTube a videókon rendelkezésre álló hirdetési felületek értékesítéséből bevételt generál, ebből pedig részesedést fizet a jogtulajdonosoknak.

A reklámok megjelenésének gyakoriságát, azok minőségét (így magasabb bevétel elérését) számtalan tényező befolyásolja (mi tudjuk mik ezek :))

Csatorna menedzsment

Csatorna menedzsment

Több hazai és nemzetközi felületen is találkozhatunk cégekkel, akik bizonyos százalék vagy fix összeg fejében karbantartják, optimalizálják YouTube videóinkat, csatornánkat. Végzik ezt igen magas színvonalon és csapnivalóan is, valóban emelve az addigi bevételen, de nem maximalizálva azt!

Mi az a Content ID

Mi az a Content ID

A Content ID a YouTube-nak egy olyan háttérrendszere, mely lehetővé teszi a jogok hatékony kezelését. Az ide feltöltött hangfelvételeket a rendszer bármilyen, a YouTube-ra valaha feltöltött videóban azonosítani tudja, és az azon keletkezett bevételeket a megfelelő jogtulajdonos felé számolja el

Ez tehát lehetőséget ad partnereinknek arra, hogy ne csak a saját csatornájukra feltöltött videók után jussanak bevételhez, hanem a felhasználók, rajongók által feltöltött tartalmak után is.

A Content ID lehetőséget ad arra is, hogy automatikusan tiltsa az ilyen videók feltöltését, ha egy kiadó vagy előadó nem szeretné, ha a csatornáján kívül máshol is elérhetőek lennének dalai, videói.

A Content ID rendszer csak a YouTube prémium partnerei számára elérhető, a zenei tartalmak jogainak teljes körű kezelését pedig még egy ennél is szűkebb réteg tudja elvégezni. A WMMD rendelkezik minden olyan jogosultsággal és minősítéssel, mely ahhoz szükséges, hogy zenei partnereink érdekeit megfelelően képviseljük.

Nézettségnövelés, újítások nyomon követése

Nézettségnövelés, újítások nyomon követése

Tudod, hogy létezik olyan program ahol a YouTube hirdetési költségeid egy részét elengedi? Hogyan tudod a leghatékonyabban népszerűsíteni új videódat, dalodat? Közönséget szeretnél toborozni következő koncertedre? Tudod hogy teheted meg ezt ingyen, a csatornádon kívüli videók segítségével? Mi igen! Ahogyan azt is hogyan növelheted nézettségedet, feliratkozóid számát.

Cégünk YouTube Certified Company státusszal rendelkezik, mely annak köszönhető, hogy több munkatársunk sikeresen elvégezte a YouTube képzéseit. Kiemelt partnerként folyamatos kapcsolatban állunk a YouTube csapatával, elsőként értesülve az új lehetőségekről, képzésekről.

Nos, nemcsak a csatornádon megjelenő videóid után számíthatsz bevételre tőlünk, hanem a más által feltöltött dalaid után is beszedjük a jogdíjat. A YouTube – Content ID azonosító rendszer segítségével felismerjük, kezeljük tartalmaidat, bárki is töltötte azt fel, segítségünkkel teljes kontroll alatt tarthatod YouTube jelenlétedet, szakembereinktől tanácsokat és segítséget kaphatsz, hogyan érheted el a lehető legtöbb potenciális rajongódat, többszörözheted meg bevételeidet a videómegosztón.